Familie uitje

Kings & Queens Assen kan een complete dag of avond voor jou en je familie verzorgen. Je kunt bij ons terecht met een groep tot maar liefst 70 personen. Speel onze uitdagende Escape room of ga de strijd aan met elkaar in Prison Island. Wij hebben ook de optie om een leuk pool-, dart- en/of tafelvoetbal toernooi voor je te organiseren. Op aanvraag is het mogelijk om met grote groepen bij ons te dineren. Voor kleine groepen is dit helaas niet mogelijk.

Familiedag activiteiten

Alle activiteiten van Kings & Queens zijn te combineren. Zo kun je naast poolen, darten, tafelvoetballen en airhockeyen ook nog eens een Escape room of Prison Island spelen met jouw ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Een Escape room of Prison Island is de ultieme test voor jouw familie op het gebied van communicatie en samenwerking. De activiteiten zijn ook geschikt voor kinderen, mits begeleid door een volwassene.

Wij bieden de volgende familiedag activiteiten aan:

  • Pool
  • Darts
  • Airhockey
  • Tafelvoetbal
  • Prison Island
  • Escape room

Met de hele familie genieten bij Kings & Queens

Voor grote groepen bieden wij op aanvraag ook de mogelijkheid om heerlijk te dineren bij Kings and Queens Assen. Wij verzorgen uiteraard ook alle hapjes en drankjes tijdens het uitje. Wij hebben een ruim aanbod aan speciaalbiertjes, cocktails en wijn. Zo kun je bij Kings & Queens voor en/of na de activiteiten lekker bijpraten met de familie in een gezellige sfeer. Aan de hand van jouw wensen stellen wij voor jou het perfecte familie uitje samen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.

Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden en advies op maat.

Sluit Menu