Verjaardagsfeest

Wil jij deze verjaardag eens anders aanpakken dan normaal? Of wil je een verrassingsfeest organiseren? Dan hebben wij bij Kings & Queens precies wat jij zoekt. Ons uitdagende Prison Island is écht even iets anders dan de gemiddelde verjaardag. In Prison Island ga je de strijd met elkaar aan, wat kan in groepen tot wel 70 personen. Naast Prison Island hebben we de optie om een leuk pool-, dart- en/of tafelvoetbal toernooi voor je te verzorgen. Ook raden we je aan om onze uitdagende Escape room te spelen. Succes gegarandeerd! 

Verjaardagsfeest locatie

Wij hebben een prachtige locatie voor jouw verjaardagsfeest. Zo hoef jij niks meer te regelen en nemen wij jouw zorgen uit handen. Bij ons kun je met grote en kleine groepen terecht. Voor elke groep hebben wij bijpassende mogelijkheden. Als je met een grote groep bent, kun je ook op aanvraag heerlijk dineren bij Kings & Queens Veenendaal. Verder verzorgen wij alle hapjes en drankjes en hebben we een breed aanbod aan speciaalbier, wijn en cocktails. Ook scheelt het je natuurlijk thuis opruimen.

Verjaardagsfeest activiteiten

Bij Kings & Queens zijn alle activiteiten te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met darten en vervolgens Prison Island spelen. Een Escape room of Prison Island is de ultieme test voor jouw gasten op het gebied van communicatie en samenwerking. Wij stellen graag met jou een arrangement samen waarbij we iedereen een leuke middag/avond kunnen bezorgen.

Wij bieden de volgende verjaardagsfeest activiteiten aan:

  • Pool
  • Darts
  • Airhockey
  • Tafelvoetbal
  • Prison Island
  • Escape room

Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Sluit Menu