WK Prison Island

Kroon_Wit

Prison Island organiseert nu zijn allereerste Wereldkampioenschappen en op 15 oktober kan jij bij ons meedoen met de regionale kampioenschappen!  

Prison Island organiseert zijn eerste Wereldkampioenschappen. Teams uit 68 verschillende steden en 12 verschillende landen maken kans op die felbegeerde prijs op 25 november in Brussel.

Hoe werkt het?

Schrijf je in met jouw team van 3 personen voor de lokale finale op 15 oktober in Assen. Probeer in 1,5 uur zoveel mogelijk punten te bemachtigen. Staat jouw team aan het eind van de dag boven aan de highscore lijst van die dag? Dan gaan jullie door naar de nationale finale! 

Voor de nationale finale neem jij en jouw team het op tegen de andere winnaars van Prison Island Nederland. Weten jullie ook hier iedereen te verslaan en de hoogste score te behalen? Dan mogen jullie je Nationaal Kampioen noemen en gaan jullie door naar de grote finale in Brussel!

Waarom meedoen?

Dit is de ultieme test hoe goed jij bent in Prison Island en hoe goed jullie kunnen samenwerken!

Weten jullie de nationale finale te behalen dan worden de reiskosten voor jullie volledig vergoed! Weten jullie de nationale titel binnen te slepen en gaan jullie door naar de grote finale in Brussel? Dan worden de reiskosten en overnachting ook vergoed!

Dus schrijf je snel in! En doe mee!