Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een origineel uitje voor jullie bedrijfsfeest? Dan ben je bij Kings & Queens aan het juiste adres! Wij kunnen een complete dag of avond voor jou en je collega’s verzorgen, waarbij uitdagende teambuildingsactiviteiten en gezelligheid hand in hand gaan. 

Teambuilding 

Prison Island is de ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Deze real life game kan met maar liefst 70 personen tegelijk gespeeld worden. Kraak codes, los raadsels op en ga fysieke uitdagingen aan om zoveel mogelijk punten te verzamelen in het gevangeniscomplex.

Ga met elkaar de competitie aan en probeer met jouw team de hoogste score te bemachtigen!

Activiteiten 

Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. Neem het bijvoorbeeld tegen elkaar op tijdens jullie eigen toernooi van verschillende spellen. Of ga met elkaar de uitdaging aan in onze escape room Pirates Bay (maximaal 6 personen). We denken graag met je mee om een programma op maat samen te stellen waar iedereen plezier aan beleeft.

Buffetten 

Natuurlijk verzorgen wij ook alle hapjes en drankjes tijdens jullie uitje. Zo kunnen jullie onder het genot van een gezellige borrel napraten over de activiteiten. Voor groepen bieden wij ook de mogelijkheid voor lunchbuffetten.

Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag over de mogelijkheden.