Allround Sportsbar

Allround Sportsbar

Kroon_Wit

Kings & Queens is dé allround sportbar in het centrum van Assen. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor sportieve en ontspannende momenten. Kings & Queens biedt de perfecte mix van een gezonde dosis competitie en plezier voor jong en oud.

Dagelijks zenden we diverse sportwedstrijden en -evenementen uit, die je live in onze gezellige bar kunt volgen. We hebben zes 42” schermen en een beamer, waardoor jij groots kunt genieten van je favoriete sport. Voor de liefhebber hebben we een uitgebreid aanbod speciaalbieren, cocktails en wijnen en natuurlijk borrelhapjes voor de lekkere trek!

Onze activiteiten

Naast het beleven van mooie sportmomenten, kun je ook zelf sportief aan de slag. Je kunt bij ons terecht voor pool, snooker, carambole, tafeltennis, darts, airhockey en tafelvoetbal. Ook speel je bij ons de real life game Prison Island en kun je spannende escape games spelen. Wij hebben een indoor escaperoom en twee outdoor escape games. Daarnaast organiseren we regelmatig gezellige pubquiz avonden, pool- en darttoernooien en andere evenementen.

Groepsuitjes

Durf jij de sportieve strijd aan met je vrienden, familie of collega’s? Je kunt bij ons ook terecht voor leuke groepsuitjes! Voor elk gezelschap kunnen wij een arrangement op maat samenstellen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

   * Op vrijdag en zaterdag avond nemen wij geen reserveringen meer aan voor na 20.00. Wil je komen poolen kom dan gewoon gezellig binnenlopen!

Kroon_Wit

Prijzen

Pooltafels 9ft & snookertafel

di  t/m zo   12.00 – 18.00
zo t/m do    18.00 – 01.00
vr en za        18.00 – 02.00

Pooltafels 7ft

Carambole

Tafeltennis

Op maandagen zijn wij gesloten. Voor grote groepen is resereveren op maandag wel mogelijk. Neemt u hiervoor even contact met ons op

 

€ 10,00 per uur
€ 12,50 per uur
€ 14,00 per uur

€  1,50 per spel

€  8,00 per uur

€  8,00 per uur