Allround Sportsbar

All-round Sportsbar
Kroon_Wit
Bij Kings & Queens zenden we diverse sporten, wedstrijden en sportevenementen uit op onze grote schermen. We hebben maar liefst zes 42” schermen, waardoor jij groots kunt genieten van je favoriete sport. Daarnaast kun je ook zelf sportief aan de slag, bijvoorbeeld met onze pooltafels, snookertafel, carambole tafel, tafeltennistafel, dartbanen, airhockey, tafelvoetbal en een boksbal. Voor poolen en darten organiseren wij ook toernooien en competities. 

De activiteiten

Bij Kings & Queens Assen kun je in een gezellige sfeer alle sportevenementen en wedstrijden kijken. Wist je bijvoorbeeld dat we ook toernooien en competities organiseren voor poolen en darten? Zo kun je samen met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan gaan tegen andere teams. Je kunt natuurlijk ook alleen komen, dan helpen wij je bij het vormen van een team. De toernooien zijn geschikt voor de beginnende spelers.
 
Wij bieden de volgende activiteiten aan in onze sportsbar:
● Pool
● Snooker
● Carambole
● Tafeltennis
● Darts
● Airhockey
● Tafelvoetbal
● Boksbal
 

Een drankje doen

Bij het kijken van een wedstrijd of evenement en tijdens het spelen van onze vele activiteiten hoort natuurlijk ook een drankje. Wist je dat we een groot aanbod hebben van speciaalbier? Ook hebben we vele heerlijke cocktails en wijn. Ben je met een grote groep? Dan is het ook mogelijk om op aanvraag bij ons te komen dineren.
 
Wil je weten wat wij nog meer voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op!
Kroon_Wit

Prijzen

Pooltafels 9ft.

Ma. t/m zo.    12.00 – 18.00
Zo. t/m do.     18.00 – 01.00
Vrij. en za.      18.00 – 01.00

Pooltafels 7ft.

Tafeltennis

 €   9,00 per uur
 €   10,00 per uur
 € 12,50 per uur

€   1,50 per spel

 €  8,00 per uur

Abonnement

Kan je geen genoeg krijgen van poolen dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Voor slechts € 20,- krijg je voor 30 dagen lang de volgende korting op onze pool- en tafeltennistafels! Het abonnement is aan de bar af te sluiten en stopt na 30 dagen weer, waarna je het op elk gewenst moment weer opnieuw voor 30 dagen kan afsluiten.

ma. t/m vrij.    12.00 – 18.00
zondag             18.00 – 01.00
ma. t/m do.     18.00 – 01.00
za. en zo.         12.00 – 18.00

gratis
gratis
25% korting
25% korting

Studentenkorting

Voor de studenten en scholieren is het tegenwoordig allemaal al duur genoeg. Daarom kunnen zij gebruik maken van de studentenkorting bij het gebruik van onze pooltafels of tafeltennistafel. De korting die ze kunnen krijgen is:

ma. t/m vrij.    12.00 – 18.00
Do. avond        18.00 – 01.00

50% korting
25% korting

Deze korting wordt gegeven als de studentenpas bij binnenkomst aan het barpersoneel wordt getoond.

Competitie en toernooien

Pooltoernooien
Een paar keer per jaar worden er bij ons toernooien georganiseerd. Door middel van een poule systeem en hierna een winnaars en verliezersronde zorgen wij ervoor dat deelname leuk is voor de ervaren en de beginnende pooler. Hou onze agenda of facebook goed in de gaten voor de eerstvolgende datum.

Darttoernooien
Elke maand worden er bij ons darttoernooien georganiseerd. Deze toernooien zijn gekoppeld aan een ranking, waarbij de hoogste geplaatste spelers aan het einde van het seizoen een extra prijs kunnen winnen. Ben jij geïnteresseerd? Kijk dan op onze facebookpagina voor de datums. 
Aanmelden kan via facebook of via onze mail. 

Poolcompetitie
Poolen in competitie verband is ook mogelijk bij de Kings & Queens. Momenteel hebben wij twee poolteams die in de eerste klasse uitkomen en een poolteam die in de eerste divisie speelt. Uiteraard zijn we altijd op zoek naar gezellige  poolteams op verschillende niveaus. Heb je zelf geen team, maar wil je wel graag poolen in competitie verband? Dan kunt u altijd aan de bar informeren naar teams die mogelijk nog spelers zoeken of neem contact met ons op.

Dartcompetitie
Er is ook de mogelijkheid om te darten in competitie verband. Op dit moment spelen er twee teamsderde divisie en is er zelfs een eredivisie team. Wil je graag een team beginnen of zoek je nog een team om een pijltje mee te gooien? Vraag dan meer informatie op aan de bar of neem contact met ons op.

Sluit Menu