Groepsactiviteiten

Kroon

Bij Kings & Queens Assen kun je terecht voor heel veel leuke uitjes, geschikt voor jong en oud en voor kleine en grote groepen. Of je nu een familiedag, teamuitje of een ander feest organiseert, bij ons ben je aan het juiste adres!

Activiteiten

Al onze activiteiten kun je met elkaar combineren. We denken graag met je mee om een leuk programma samen te stellen waar iedereen plezier aan beleeft. Ga bijvoorbeeld met elkaar de strijd aan in Prison Island of ga op missie door de binnenstad van Assen met onze City Quest. Speel daarna een ontspannen potje pool, darts of tafelvoetbal. Liever iets meer competitie? We kunnen ook een toernooi van meerdere activiteiten samenstellen waarin jullie het tegen elkaar opnemen. 

Groepen tot 70 personen

Je kunt bij ons terecht met groepen tot wel 70 personen. Voor elk gezelschap kunnen wij arrangementen op maat bieden. Combineer je activiteiten bijvoorbeeld met een hapje en een drankje. Zo kunnen we voor jou een complete dag of gezellige avond verzorgen! 

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Aan de hand van jouw wensen stellen wij het perfecte uitje samen, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten.