Prison Island

Prison Island

Kroon_Wit

Prison Island

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms wordt er een beroep gedaan op je reactievermogen en behendigheid. Bedenk wel, er is maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen.

Wat kun je verwachten?

Prison Island is meer dan een Escape room. Kom met je team, je gezin of je vrienden naar Prison Island Assen en ontdek samen de oplossingen van onze 20 cellen terwijl de tijd tikt. Verzamel punten door codes te kraken, raadels op te lossen en fysieke spellen te spelen.

Hoe werkt het?

Vorm een team van 2 tot 5 spelers en geef dit team een leuke naam. Kies een tijdsduur (1 uur, 1,5 uur of 2 uur) en meld je bij de bewaker. Betreed het cellencomplex en begin in een vrije cel. De tijd gaat nu in. Voer de opdrachten in de cel zo goed mogelijk uit. Je hebt per cel zo’n 2 tot 5 minuten nodig. Probeer zo veel mogelijk punten te behalen. Klaar en nog niet tevreden met het resultaat? Speel de cel opnieuw en verbeter de score. Wel tevreden? Ga naar een andere cel en ga de volgende uitdaging aan.