Prison Island

Prison Island

Prison Island is een real life game. Het speelt zich af in een gevangeniscomplex, waar je als team codes kraakt, raadsels oplost en fysieke uitdagingen aangaat. Soms moet je slim zijn, soms sterk en soms wordt er een beroep gedaan op je reactievermogen en behendigheid. Bedenk wel, er is maar één manier om tot het beste resultaat te komen: samen!

Hoe werkt het?

1. Vorm een team van 2 tot 5 spelers en geef dit team een leuke naam.

2. Kies een tijdsduur (1 uur, 1,5 uur of 2 uur) en meld je bij de bewaker.

3. Betreed het cellencomplex en ontdek de oplossingen van onze 24 cellen terwijl de tijd tikt!

Kroon_Wit

Wat kun je verwachten?

Het doel is om binnen de gekozen tijd zoveel mogelijk punten te verzamelen, door de opdrachten in de cellen zo goed mogelijk uit te voeren. Je kunt met één team voor de highscore spelen of met meerdere teams tegen elkaar. Speel met maar liefst 70 personen tegelijk!

Ieder team ontvangt een sleutel waarmee je de deuren van de cellen kunt openen. Elke cel heeft een unieke opdracht: van codes ontcijferen tot raadsels oplossen en van een muzikale opdracht tot een fysieke uitdaging. Buiten elke cel vind je een bord met de benodigde skills.

Bij het betreden van de cel gaat de tijd in, per cel heb je 2 tot 5 minuten de tijd. Wanneer de opdracht geslaagd is worden de punten toegevoegd aan de totaalscore. Niet tevreden met het behaalde resultaat? Je kunt elke cel zo vaak spelen als je wilt om de score te verbeteren, de hoogst behaalde score blijft staan.

Voor wie is het?

Prison Island is geschikt voor alle leeftijden. Er zijn uitdagingen voor iedere leeftijd en elk niveau. Het is de ultieme test op het gebied van samenwerking en communicatie. Kom met je teamgenoten, collega’s, familie of vrienden naar Prison Island en verzamel met jouw team de meeste punten in het gevangeniscomplex!

Reserveren